Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea: 'Mi s-a transmis să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau. Totul este la ordin'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dezvăluit că fostul președinte al PSD nu va fi reprimit în Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 și a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava, ci se pregătește mutarea sa la penitenciarele din Ploiești sau Timișoara.

Iubita lui Dragnea a mărturisit că se teme că s-ar pune la cale o îmbolnăvire a lui Dragnea, prin administrarea de medicamente care i-ar face rău.

Citește și: Lovitură! USR-PLUS, în cădere liberă! AUR-ul lui George Simion face ravagii!

”Starea lui este bună, mai are o zi de carantină, mâine ar trebui să fie mutat înapoi la Rahova. Dar, se pare că va fi mutat la Ploiești sau la Timișoara. Explicație este că și dacă ar fi în libertate ar trebui să poarte mască timp de 10 zile. El le-a spus că mutarea la un alt penitenciar doar pentru că afară se poartă mască nu este valabilă.

Ei i-au spus să mai facă un test, azi sau mâine, pe care să îl plătească el, iar dacă iese pozitiv să fie mutat la Ploiești sau Timișoara. Este un haos, este ceva făcut pe repede înainte, împotriva lui. Tot el a plătit și testele de până acum.

Citește și: Violeta Alexandru, veste bună pentru toți părinții! Cu cât vor crește alocațiile copiilor

Fiica lui a dat un mail ca să fie primită la vizită, iar azi i s-a spus că nu știe când îl poate vizita pentru că nu se știe când revine în penitenciar.

Mă îngrijorează foarte tare pentru că am primit mesaje în ultimele zile, de la persoane publice, să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau că se urmărește să i se facă ceva rău. Totul este la ordin.

Citește și: Adrian Năstase îl spulberă pe Klaus Iohannis! ‘Nu mai păcălește pe nimeni’

Avocata pregătește să sesizeze ANP, Avocatul Poporului și ne pregătim să depunem plângeri penale pentru că este vorba despre un abuz în serviciu. Noi vrem să iasă de acolo întreg, dacă se poate, viu.”, a spus Irina Tănase la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.