Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irinel Columbeanu s-a internat la azilul în care a murit Zina Dumitrescu

substantial
irinel columbeanu

Destin incredibil! Cândva unul din cei mai bogați oameni de afaceri din România, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască acum la azil! Acesta stă în aceeași unitate în care era cazată Zina Dumitrescu atunci când a murit, informează România TV. Tot acolo a stat și tatăl său!  Averea lui Irinel Columbeau a scăzut drastic după ce acesta a făcut mai multe investiții neinspirate care i-au adus falimentul!

Cu ani în urmă, Irinel Columbeanu își vizita tatăl care locuia la același azil. La întrarea în Fundație chiar se află și o poză cu cei doi, în curtea clădirii. Fostul om de afaceri își aduce aminte cu plăcere de acele vremuri, când își vizita părintele aproape zilnic, îi cumpăra diverse produse și petrecea timp cu acesta. Acum, fostul milionar se bucură de bătrânețe și susține că și-a găsit, în sfârșit, liniștea după care tânjea în ultima vreme

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit aici decât eram unde am stat până acum”, a declarat Irinel Columbeanu în emisiunea Fiță cu Adiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.