Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irlandezul Sam Bennett a câştigat prima etapă a Turului Sibiului

turul ciclist

Rutierul irlandez Sam Bennett (BORA - hansgrohe) a câştigat, joi, prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată pe traseul Sibiu - Biertan - Sighişoara - Agnita - Sibiu (199 km).

Bennett a câştigat sprintul din Piaţa Mare, obţinând victoria după 4 h 13 min 19 sec, în faţa a doi rutieri de la Lotto Dstny, belgianul Milan Menten şi germanul Michael Schwarzmann, ambii cronometraţi cu acelaşi timp, potrivit Agerpres.

''Nu a fost uşor pentru mine. Nu mă aşteptam să mă afecteze atât de mult căldura, iar finalurile de etapă sunt agresive. Sunt mulţi ciclişti şi echipe care vor să câştige şi forţează, făcând să fie dificil pentru cei ca mine. Vreau să mulţumesc echipei. Evadarea a fost una puternică şi am alergat 200 km în căldură. Victoria de azi a fost o muncă de echipă. Coechipierii mei au controlat cursa toată ziua şi m-au pus în poziţia pe care mi-o doream în ultimul kilometru. Aveam nevoie de această victorie în acest punct crucial al sezonului", a declarat Bennett, citat de organizatori.

Cristian Răileanu, component al naţionalei României, a fost cel mai bine clasat reprezentant al ţării noastre, pe locul 24, în acelaşi timp cu învingătorul.

În ierarhia generală, Bennett este lider, urmat la 2 secunde de cehul Daniel Turek (ATT Investments) şi la 4 secunde de Milan Menten. Răileanu ocupă locul 27, la zece secunde de lider.

Vineri va avea loc etapa a doua a cursei, Sibiu - Mediaş - Agnita - Cârţa - Bâlea Lac (155 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.