Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IRONIA supremă pentru omul dorit de Liviu Dragnea la Transporturi: 'Pentru el, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie'

Agerpres
Razvan Cuc

Răzvan Cuc va ajunge din nou ministru al Transporturilor! Dat afară de Viorica Dăncilă pentru că nu a făcut niciun kilometru de autostradă, Cuc va fi iar nominalizat pentru a conduce ministerul.

Din Pro România, Felix Rache, fosta vedetă a Antena 3 și fost consilier al lui Mihai Tudose pe când era premier, îl ironizează pe Cuc. ”Pentru el, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie”, a scris Rache, cu trimitere la faptul că nicio autostradă promisă de Cuc în precedentul mandat nu a fost construită.

Citește și: Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Meciul pierdut azi

”Dacă Razvan Cuc ajunge din nou ministrul Transporturilor, sa nu mai declare ca nu promite nici un kilometru de autostrada. In mandatul trecut, s-a ținut de cuvânt. N-a făcut nici un centimetru.

Cu Răzvan Cuc ministru, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie. Sa vedem ce face la Aeroportul București ministrul Cuc, ca trebuie sa zboare pe cineva. Directorul Aeroportului este cel care a dat o mâna de ajutor PNL la redactarea Cartii Negre a guvernării PSD pe transporturi și cel care a participat cu toată ființa lui de liberal-cugetător la redactarea moțiunii de cenzura împotriva ministrului Cuc.

Citește și: Noi contre dure între Guvern și BNR! Replică aspră pentru omul lui Dăncilă

Deci, dacă directorul Aeroportului rămâne in mandatul noului ministru, înseamnă ca Răzvan Cuc e de acord cu moțiunea PNL. Retrogradeaza de la Ministrul 0 Autrostrada la Ministrul Preş!

Dacă e așa, sa citească motiunea. O sa descopere lucruri noi despre el: ca e incompetent și ca a păstorit jaful din transporturi.”, e mesajul lui Felix Rache.

Citește și: Simona Halep a dat lovitura! Suma importantă cu care s-a ales după victoria cu Eugenie Bouchard .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.