Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie din PNL: Votul pentru Liviu Dragnea a funcţionat fără cusur în Diaspora

liviu dragnea

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că în timp ce anul trecut, la prezidenţiale, românii din străinătate care stăteau la coadă pentru a vota au fost îndepărtaţi cu gaze lacrimogene de către jandarmi, votul pentru Liviu Dragnea de ieri a funcţionat fără cusur în Diaspora.

„Potrivit relatărilor din presă, înţeleg că la gluma de alegeri de ieri, din PSD au votat inclusiv 1600 de membri ai PSD Diaspora. Nu am văzut ca ei să stea în ploaie, în frig, la coadă ore în şir pentru a-şi exprima opţiunea de vot şi de altfel, nici nu ar fi fost normal să se întâmple aşa ceva. Dar nu pot să nu compar recensământul pentru funcţia de preşedinte al PSD de ieri cu votul de la alegerile prezidenţiale de anul trecut. În 2014, cam pe vremea asta, după ce au stat şi 8, 9 ore la cozi infernale pentru a-şi exercita votul, mulţi dintre românii din străinătate nu au reuşit să voteze şi în unele oraşe, au fost îndepărtaţi din faţa consulatelor şi a ambasadelor cu gaze lacrimogene de către jandarmi”.

Raeţchi a reiterat importanţa adoptării votului prin corespondenţă pentru a nu se repeta cozile de la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

„Toţi românii care trăiesc şi muncesc în Diaspora merită acelaşi tratament ca cel de care au beneficiat social-democraţii care au vrut să-l voteze pe Dragnea. De aceea, este foarte important ca proiectul votului prin corespondenţă să fie dezbătut şi votat de urgenţă în Parlamentul României. Este de neconceput ca după ce am văzut pe 2 şi 16 noiembrie 2014 să asistăm la repetarea cozilor în Diaspora, la anul, la votul de la alegerile parlamentare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.