Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironie maximă la adresa lui Clotilde Armand

Alexandru Petrescu

Liderul PSD Alexandru Petrescu face o critica dura la adresa primarului sectorului 1, pe care il acuza de incompetenta si festivism, in conditiile in care se edilul se lauda cu ridicarea unei masini de lux, parcate neregulamentar:

”În sectorul 1 a fost ridicată o mașina parcată neregulamentar! Acesta este ,,evenimentul marcant” al activității primăriei sectorului  blazon, sectorul 1 al capitalei.

Un exemplu de incapacitate de înțelegere a propriului rol în arhitectura administrației locale, comunicare publică juvenila, butaforie politică, festivism ieftin, auto-glorificare și nu în ultimul rând o profundă desconsiderare a cetățenilor din sectorul 1.

Tupeul acestei doamne care consideră că normalitatea este o excepție nu cunoaște limite! Realizările epocale ale lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1, care se rezumă la a ridica câte o mașina rătăcită de pe carosabil și la a spăla mecanizat două alei și o bordură într-un parc sunt prezentate ca adevărate chefs-d’oeuvre ale administrației locale.

Oricine a mers prin sectorul 1 în ultimii doi ani cunoaște situația dezastruoasă a salubrității, a lipsei acute a locurilor de parcare, a parcurilor neîngrijite și a obiectivelor culturale aflate în stare avansată de degradare, status quo întreținut de o administrație eșuată, incompetentă, complet dezinteresată de viața de zi cu zi a locuitorilor sectorului 1.

Și nu pot să nu surprind similitudinea cotcodacitului doamnei Armand cu secvența din mult îndrăgita “Punguța cu doi bani” a lui Creangă: “Găina sare peste poartă, trece iute pe lângă babă și se pune pe cuibariu; și, după vrun ceas de ședere, sare de pe cuibariu, cotcodocind. Baba atunci se duce cu fuga, să vadă ce i-a făcut găina!... Și, când se uită în cuibariu, ce să vadă? Găina se ouase o mărgică.”

P.S. @Clotilde, dacă ești primar nu înseamnă că ridicând un autoturism, rezolvi problema parcatului neregulamentar, ci trebuie să asiguri condiții minimale pentru parcare indiferent de marca și pentru coabitare urbană indiferent de modul de deplasare ales de cetățeni: mașină, transport în comun, motocicletă, bicicletă sau pe jos.”, susține Alexandru Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.