Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironii la adresa Corinei Crețu: E comisarul universal?

Corina cretu

Victor Ponta aruncă România într-un penibil greu de descris, ajutat de Zgonea, sfidând orice normă stabilită de Tratatul de la Lisabona privind nominalizarea candidaţilor pentru Comisia Europeană. Zgonea ne-a informat astăzi într-o conferinţă de presă că doamna Creţu va fi şi domnia sa întrebată, ulterior, dacă se pricepe la portofoliul ales de Bruxelles, iar că o eventuală audiere va fi făcută la Parlament după răspunsul lui Jean-Claude Juncker”, spune Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL atrage atenţia asupra faptului că nu poate fi transmis un nume către şefia Comisiei Europene fără audierea în Parlamentul naţional, aşa cum o prevede Tratatul de la Lisabona şi, cu atât mai puţin, nu poate fi transmis „în orb”, ignorând un alt aspect esenţial: lupta pentru un portofoliu cât mai bun atrbuit României.

”Înţelegem din foarte puţinele informaţii publice disponibile, obţinute cu mare efort de către presă, Corina Creţu a fost propusă pentru un comisariat neprecizat. Să înţelegem de aici că, în dauna lui Dacian Cioloş, Corina Creţu este „comisarul universal”, cu expertiză profesională în orice domeniu?, întreabă Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.