Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îşi pregăteşte Cioloş intrarea în politică? Ce mesaj le-a transmis politicienilor / VIDEO

facebook.com
Dacian Ciolos

Mesaj extrem de dur al fostului premier, Dacian Cioloş pentru actuala clasă politică. Fostul comisar european avertizează că România trebuie să îşi asume mai multe responsabilităţi odată cu preluarea şefiei Consiliului UE în 2019. Cioloş a avut un discurs foarte tare la adresa actualei clase politice, semn care ar putea duce cu gândul că acesta 'îşi face pârtie' către un nou partid.

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

"Pentru politicieni e simplu să spună că suntem la periferie, că ăia de la Bruxelles ne pun la colţ. Când nu ai ambiţii şi viziune devii doar consumator de politici europene. Acum va trebuie să ne asumăm şi rolul de a crea politici europene. Să trecem la postura de proactivitate, să punem idei pe masă. Modul în care România poate duce la bun sfârşit preşedinţia Consiliului UE ţine şi de legitimitatea Guvernului român, de cum este el văzut. E foarte importantă credibilitatea Guvernului pentru ca celelalte state să te asculte", a spus Cioloş la dezbaterea organizată de Revista 22.

Citește și: PORNOGATE la vârful țării!

Şi asta nu e tot. Cioloş le-a dar şi sfaturi politicienilor care critică UE. "Vom avea ocazia să dăm tonul unei Europe aşa cum ne dorim noi. Să nu mai facem cum spun cei de la Bruxelles. Mi-aş dori ca România să îşi asume asta. Să aplicăm. Vom avea ocazia. Nu există moment mai bun ca acum. Să venim cu lucruri de consistenţă.", a mai spus Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.