Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISIS a publicat ultimele imagini în viață cu cel mai căutat terorist / FOTO

twitter
Jihadi John 1

A fost unul dintre cei mai căutaţi şi de temut terorişti ai lumii. Statul Islamic a dezvaluit cateva imagini cu "Jihadi John", fara masca si cu o arma AK47, pregatindu-se de ultima sa lupta.

Fotografiile cu "Jihadi John", pe numele sau real Mohammed Emwazi, in care este surprins fara masca, cu arma in mana, au fost realizate cu putin timp in urma ca acesta sa fie ucis in urma unui atac aerian, conform Mirror. ISIS a confirmat in urma cu o saptamană moartea “Jihadistului John”. Teroristul a pierit intr-un atac aviatic al fortelor aeriene americane, anul trecut, pe teritoriul Siriei. Barbatul a aparut in trecut in mai multe materiale video in care ii executa cu brutalitate pe prizonierii straini tinuti in captivitate de ISIS. Aceasta informatie vine sa intareasca un raport al Statelor Unite in care acestia erau 99% siguri ca l-au omorat pe terorist in timpul unui raid aviatic, conform Agerpres.

Citeşte şi: Adevăratul motiv pentru care a fost dezmoştenit fostul principe Nicolae: Ce a comis prinţişorul/FOTO

“Masina in care se afla a fost atacata de o drona fara oameni la bord. Atacul a avut loc in orasul Raqqa, iar omul a murit pe loc”, a declarat ISIS. Emwazi s-a nascut in Kuwait, iar la varsta de sase ani s-a mutat la Londra. In 2009 a inceput sa studieze Computer Science la Universitatea din Westminster. La varsta de 21 de ani era angajat la o companie IT din Kuwait, unde seful sau il descria ca fiind “cel mai bun angajat pe care l-a avut vreodata”. In 2010 a parasit compania si s-a intors la Londra. In august 2013, parintii sai l-au dat disparut, iar politia a aflat ca se alaturase gruparii teroriste ISIS. A devenit cunoscut in toata lumea un an mai tarziu cand l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley. El si alti trei teroristi au fost porecliti “The Beatles” pentru accentul britanic pe care il aveau.

Citeşte şi: A fost găsit Cristi, personajul care face senzaţie pe internet. Povestea din spatele unui viral

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.