Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISIS pierde teren! Armata siriană cucerește ultimul oraș din provincia Homs

siria bombardamente

Forţele guvernamentale siriene şi aliaţii regimului de la Damasc sunt pe cale să cucerească Sukhna, ultimul oraş din provincia Homs controlat de gruparea Statul Islamic, a informat sâmbătă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Potrivit organizaţiei neguvernamentale citate de Reuters şi Xinhua, armata siriană avansează acum spre poziţiile jihadiştilor din estul ţării, scrie agerpres.ro.

Sorina Matei, atac DUR la adresa șefului SRI, Eduard Hellvig: 'Anticorupţia şi adevărurile judiciare nu prea sunt feng shuiul lui'

Armata şi gruparea libaneză Hezbollah luptau sâmbătă împotriva ultimilor combatanţi islamişti în Sukhna, la circa 50 de kilometri oraşul antic Palmyra, recucerit în martie, pe drumul către provincia Deir al-Zor de la frontiera cu Irakul, controlată aproape integral de Statul Islamic. 

Islamiştii pierd teren şi în provincia Raqqa, pe de o parte în faţa trupelor guvernamentale sprijinite de aviaţia rusă şi de miliţii susţinute de Iran, iar pe de altă parte în faţa alianţei conduse de kurzi, cu ajutor american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.