Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israel: Decolarea unui avion, întârziată după ce pasagerii au primit fotografii amenințătoare

telegraph.md
zboruri trafic aerian avion avioane calatorii

Un avion care se pregătea să decoleze de la Tel Aviv s-a întors marţi la terminalul de decolare după ce unii dintre cei 165 de pasageri aflaţi la bord au primit pe telefoanele mobile imagini cu avioane prăbuşite, relatează dpa.

Incidentul a avut loc într-un avion care se îndrepta spre Istanbul, operat de AnadoluJet, un brand al companiei Turkish Airlines.

Pasagerii au informat echipajul despre primirea fotografiilor, iar avionul a făcut cale întoarsă, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Ben Gurion, potrivit Agerpres.ro.

Un purtător de cuvânt al Turkish Airlines a confirmat incidentul şi a spus că imaginile au fost trimise prin intermediul funcţiei AirDrop a Apple. AirDrop permite schimbul wireless de fişiere dacă dispozitivele Apple sunt la mică distanţă unul faţă de celălalt.

Aeroportul a precizat că mai mulţi pasageri au fost interogaţi sub suspiciunea că ar fi trimis imaginile. Poliţia a declanşat o investigaţie.

Avionul a primit din nou permisiunea de a decola marţi după-amiază după ce pasagerii şi bagajele au trecut din nou prin filtrele de securitate, a mai menţionat aeroportul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.