Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israel Folau va disputa primul său meci internaţional după trei ani

The New Daily
israel folau
Folau (33 ani), ai cărui părinţi sunt originari din Tonga, a fost inclus în lotul echipei acestei ţări sub numele de "Isileli Folau", pentru partida care va avea loc la Suva.

Un creştin evanghelic înfocat, Folau a provocat o adevărată furtună mediatică în ţara sa natală în aprilie 2019, după publicarea unui mesaj pe contul său de Instagram în care afirma că toţi beţivii, homosexualii, mincinoşii, desfrânaţii, ateii şi hulitorii de Dumnezeu vor ajunge în iad, el cerându-le păcătoşilor să se pocăiască.

Folau a înscris 37 de eseuri pentru Australia în 73 de meciuri internaţionale, disputate între 2013 şi 2019, înainte de a fi concediat de Federaţia australiană de rugby după publicarea mesajului respectiv.

Foştii internaţionali neozeelandezi Charles Piutau şi Malakai Fekitoa au fost incluşi la rândul lor în lotul selecţionatei Tonga, ca urmare a schimbărilor făcute de World Rugby în ceea ce priveşte regulile de eligibilitate.

Selecţionatele Samoa şi Australia "A" vor lua parte, de asemenea, la Pacific Nations Cup, competiţie programată între 2 şi 16 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.