Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelienii cu certificat de imunitate primesc acces la concerte, fitness și piscină

The Guardian
magazin Israel

Israelul va marca redeschiderea sectorului său cultural după impunerea mai multor lockdown-uri din cauza pandemiei de coronavirus printr-o serie de concerte în oraşul Tel Aviv, informează DPA. De vineri până duminică, un număr limitat de 500 de persoane pe seară vor putea să se reunească pe stadionul local Bloomfield pentru a asista la aceste concerte, însă numai dacă deţin aşa-zisele "Green Pass" ("Paşapoarte Verzi").

Acel certificat dovedeşte fie că posesorul s-a vindecat după ce a fost infectat cu noul coronavirus, fie că a fost vaccinat cu doza de rapel a unui vaccin anti-COVID-19 cu cel puţin o săptămână înainte de evenimentul artistic.

Deţinătorii de "Green Pass" pot deja să facă o serie de lucruri ce nu sunt permise israelienilor care nu deţin astfel de documente, inclusiv să meargă la săli de fitness şi la piscine.

Guvernul israelian foloseşte documentele de tip "Green Pass" ca un stimulent pentru a menţine ritmul susţinut al impresionantei campanii de vaccinare din această ţară.

Citește și: SONDAJ - Surpriză la încrederea în politicieni: George Simion (AUR), peste premierul Cîţu. Topul încrederii în miniştri .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.