Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelienii și palestinienii nu fac pace

gaza bombardament



Fragilul armistiţiu care a durat 12 zile şi care a fost prelungit luni cu alte 24 de ore ar urma să expire la miezul nopţii ora locală (21.00 GMT). Însă, după ce tiruri de rachete au fost lansate dinspre Fâşia Gaza asupra teritoriului israelian, Israelul a decis reluarea raidurilor aeriene asupra enclavei palestiniene.

'Nu s-a înregistrat niciun progres', a declarat Azzam al-Ahmed, şeful delegaţiei palestiniene în negocierile indirecte de la Cairo, sub medierea Egiptului. Cu toate acestea, cu o zi înainte membrii delegaţii palestiniene au evocat 'progrese' pentru a justifica acceptarea prelungirii cu 24 de ore a armistiţiului.

După ce trei rachete lansate din Fâşia Gaza au explodat în sudul Israelului în această după-amiază, fără a face victime, premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat armatei să riposteze şi să 'lovească ţintele teroriste din Gaza'. El a rechemat delegaţia israeliană de la negocierile din Cairo, însă plecarea acestora nu a putut fi confirmată sau infirmată de capitala egipteană.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.