Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul a ordonat ALERTA MILITARĂ: Iranul a început mișcările de război, s-au pregătit adăposturile antiaeriene

armata soldati razboi militari

UPDATE

Un atac aerian israelian a lovit marţi seara o poziţie a armatei siriene din zona Kisweh, la sud de Damasc, a declarat agenţiei Reuters un comandant al alianţei regionale pro-guvernamentale din Siria. Operaţiunea nu s-a soldat cu victime, precizează sursa citată.

Agenţia oficială de presă SANA a relatat că în zonă s-au auzit mai multe explozii, iar apărarea antiaeriană siriană a doborât două rachete israeliene. Presa de stat din Siria acuză Israelul că a lansat rachete la scurt timp după ce preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a denunţat acordul nuclear încheiat în 2015 cu Iranul. O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a refuzat să comenteze "astfel de ştiri din străinătate".

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Noi informații

Israelul ordonase marţi autorităţilor locale din Golan să pregătească adăposturile antiaeriene, deoarece a detectat "activităţi neobişnuite ale forţelor iraniene din Siria". Armata israeliană este în stare de alertă de nivel ridicat şi a mobilizat rezervişti în aşteptarea unui atac, informează Reuters.

Generalul Gadi Eizenkott, şeful statului major al armatei israeliene, şi-a anulat participarea la o conferinţă anuală pe teme de securitate şi discută cu ministrul apărării, Avigdor Lieberman, şi cu alţi responsabili din domeniul securităţii, au declarat surse oficiale.

Citește și: Scandal monstru! Război între văduva lui Sergiu Nicolaescu și autorități! Ce vrea să vândă moștenitoare averii fostului regizor

Știrea inițială

Israelul a ordonat marţi seara autorităţilor locale din Golan să pregătească adăposturile antiaeriene, deoarece a detectat "activităţi neobişnuite ale forţelor iraniene din Siria". Armata israeliană este în stare de alertă de nivel ridicat, în aşteptarea unui atac, informează Reuters.

Citește și: Replică din interiorul Guvernului pentru președintele Iohannis! Fondurile europene, scoase pe tapet! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.