Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul a pierdut organizarea Europenelor de gimnastică artistică din 2025

clujeni.com
gimnastica

Oraşul israelian Tel Aviv nu va mai organiza ediţia din 2025 a Campionatelor Europene de gimnastică artistică, din cauza războiului din Gaza, a decis Comitetul Executiv al Federaţiei europene de gimnastică, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

De la începutul conflictelor din regiune, pe 7 octombrie, mai multe evenimente sportive internaţionale au fost mutate, inclusiv meciurile echipelor de fotbal ale Palestinei şi Israelului, precum şi Campionatele Europene de polo pe apă din acest an.

Federaţia europeană de gimnastică a redeschis procesul de candidatură pentru ediţia a 11-a a competiţiei continentale, aşteptând candidaturi de la federaţiile membre până pe 23 aprilie.

''Recunoaştem eforturile depuse de Federaţia israeliană de gimnastică, excelenta gazdă a mai multor Campionate Europene în ultimii 8 ani'', a spus Federaţia europeană de gimnastică într-un comunicat.

Ediţia 2024 a Europenelor de gimnastică pentru seniori şi juniori este prevăzută la Rimini (Italia), între 24 şi 28 aprilie competiţia masculină, respectiv între 2 şi 5 mai competiţia feminină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.