Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul bombardează Siria. Administraţia Bashar al-Assad se laudă că sistemul antiaerian a interceptat mai multe proiectile

AGERPRES
prastia david Kelah David antiracheta

Sistemele de apărare antiaeriene au interceptat sâmbătă seară mai multe proiectile lansate din direcția Israelului, pentru a doua noapte la rând, a transmis agenția de presă siriană SANA, citată de Reuters şi Mediafax.

Proiectilele au fost lansate din „teritoriile ocupate” în spațiul aerian din sudul Siriei, relatează agenția de presă SANA, făcând referire la teritoriile deținute de Israel.

Armata israeliană a refuzat să comenteze informațiile publicate de presa siriană.

Mai multe explozii au avut loc și în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în oraşul Damasc, armata siriană anunţând că este vorba de bombardamente efectuate de Israel. Bombardamentele au vizat depozite de armament iraniene şi ale mişcării şiite Hezbollah situate la periferia sudică a capitalei Siriei, afirmă surse militare citate de site-ul israelian News.Walla.co.il.

Administraţia Bashar al-Assad a confirmat bombardamentele din noaptea de vineri spre sâmbătă, susţinând că unele rachete lansate de armata israeliană au fost interceptate.

Armata israeliană efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, susţinută de Teheran. Iranul şi organizaţia Hezbollah au trimis trupe în Siria pentru a oferi susţinere Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.