Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul începe primele teste clinice ale potenţialului său vaccin anti-COVID

coronavirus vaccin

Institutul de Cercetări Biologice din Israel a produs primele doze de vaccin anti-COVID pentru testare clinică. Aceasta va cuprinde trei etape, ultima urmând să aibă loc în luna aprilie. Se estimează că până în vară vaccinul israelian, după toate etapele de testare clinică, va fi aprobat.

Corespondenţă din Israel - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Institutul de Cercetări Biologice din Israel va începe testarea vaccinului său împotriva COVID-19 - a anunțat Ministerul Apărării. Vaccinul, denumit "BriLife", a primi toate aprobările necesare de la Ministerul Sănătății și Comitetul Helsinki pentru testare clinică. Ministrul apărării, Benny Gantz, a declarat că este o speranță pentru cetățenii Israelului. Astăzi sunt 25.000 de doze de vaccin israelian care vor fi utilizate pentru testări clinice. Gantz le-a mulțumit cercetătorilor care au lucrat zi și noapte în această misiune națională, romania-actualitati.ro.

Citește și: Gabriela Firea, revoltată: Nu stiu să propună altceva decât măsuri dure împotriva cetățenilor

Directorul Institutului de Cercetări Biologice din Israel, Shmuel Shapira, a declarat că este o etapă crucială în dezvoltarea vaccinului israelian şi este încrezător în acest produs, în capacitatea cercetătorilor care l-au dezvoltat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.