Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Isteria Barbie ajunge la extrem: au apărut sicriele roz cu căptuşeală și steluțe, cu imaginea celebrei păpuşi

Radu Pop
cinemagia.ro
film barbie

O firmă de pompe funebre din El Salvador a dus Barbie-mania la extrem, oferind sicrie roz cu căptuşeală cu celebra păpuşă. Totul este conceput astfel încât să poţi fi fan Barbie până în ziua în care mori - şi chiar şi după aceea, notează AP, informează News.ro.

Sicriele roz din metal sunt puse în vânzare la Casa funerară Alpha şi Omega din oraşul Ahuachapán, în apropiere de graniţa cu Guatemala. Proprietarul Isaac Villegas a declarat că a oferit opţiunea sicrielor roz înainte de premiera din iulie a filmului Barbie. Dar nebunia care a cuprins America Latină l-a convins să decoreze căptuşeala din pânză a sicrielor cu imagini ale păpuşii. De asemenea, sicriele sunt decorate cu steluţe. "Mi-am spus: "Trebuie să profităm de această tendinţă"", a spus Villegas despre sicrie, menţionând că "totul a fost un succes". El a precizat că firma de pompe funebre a lansat deja o campanie promoţională cu privire la sicriele Barbie şi a vândut 10 dintre ele. Deşi acest lucru nu înseamnă că 10 persoane au fost înmormântate efectiv în ele - mulţi oameni din El Salvador cumpără un pachet preplătit pentru o înmormântare viitoare.

Villegas a declarat că, până acum un an, familiile preferau sicriele tradiţionale în culori precum maro, negru, alb sau gri. Dar, în urmă cu un an, a vândut primul său sicriu roz unei familii care dorea ca ruda lor foarte veselă să fie înmormântată într-un sicriu de o culoare mai veselă. Acum nu intenţionează să revină la trecut, deşi oferă în continuare şi sicrie în culori mai închise. "Vom avea mai multe sicrie roz, pentru că oamenii le cer", a spus el.

Context

America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.