Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISTERIE la metrou: Pasagerii au intrat în PANICĂ din cauza unui fum gros provocat de un incendiu

www.mediafax.ro
 metrou evacuat, poliție

Metroul bucureștean s-a confruntat, din nou, miercuri dimineață cu probleme. Circulația a fost întreruptă pe Magistrala 1, din cauza unei defecțiuni tehnice, un incendiu izbucnit între stațiile Crângași și Basarab. După ce a fost realuată circulația, călătorii au fost nevoiți să îndure un fum gros și înecăcios.

Călătorii aflați în metrou au suportat cu greu fumul gros, mulți dintre ei înecându-se și panicându-se, neînțelegând ce se întâmplă, potrivit Libertatea.

Ulterior, mecanicul metroului aflat în mișcare, a precizat că nu este nimic în neregulă, defecțiunea s-a remediat iar fumul gros va fi eliminat în timp.

Citește și: ATAC armat în desfășurare la un spital militar din Kabul, aflat lângă Ambasada SUA / FOTO

În urmă cu două zile, circulaţia pe magistrala 2, Berceni-Pipera a fost întreruptă din cauza unor defecţiuni tehnice. Situația iscată luni dimineață vine după ce duminică, reprezentanţii Metrorex au anunţat că mai multe staţii urmează să se închidă pentru modernizare.

Staţiile vizate de această măsură sunt cele care nu au decât o singură ieşire precum Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu sau Pantelimon.

Renovarea staţiilor de metrou vine ca urmare a controlului făcut anul trecut de ISU, în toate cele 54 de staţii din reţeaua metroului. Din cauza neregulilor descoperite de inspectori, Metrorex a primit o amenda de peste 13.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.