Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU a descins în școlile din Capitală: numărul NEREGULILOR, dublu față de cel al unităților verificate

Primaria Sectorului 4
scoala

ISU a făcut controale în școlile din București, înainte de deschiderea anului școlar. Numărul neregulilor constatate e dublu față de cel al unităților verificate. Inspectorii de la Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov au făcut, în ultima săptămână, controale de prevenire în școli. Au găsit 74 deficiențe la 36 de controale, conform Mediafax.

Citește și: Raed Arafat trece la AMENINȚAREA elevilor: 'Nu vrei să porți mască? Ieși afară! E clar că la început va fi greu'

 

Inspectorii de prevenire au făcut controalele pe linia securității la incendiu, la unitățile de învățământ din municipiul București și județul Ilfov.

În acest sens, în perioada 2-9 septembrie 2020, au fost efectuate 36 de controale de prevenire, în urma cărora au fost constatate 74 de deficiențe, pentru care s-au aplicat 74 de sancțiuni contravenționale.

Ei au vrut să vadă dacă se asigurară permanent condițiile de evacuare a persoanelor, funcționarea iluminatului de securitate pentru evacuare, dacă se exploatează corect centralele termice și coșurile de evacuare a fumului, dacă existentă și funcționează stingătoarele de incendiu și rețele de hidranți interiori și dacă există și funcționează instalațiile de detectare, semnalizare, alarmare și stingere a incendiilor.

„Tot cu această ocazie, dat fiind faptul că procesul electoral se va desfășura în interiorul unităților de învățământ, au fost efectuate verificări și instruiri pe linia securității la incendiu, pentru preîntâmpinarea eventualelor situații de urgență ce pot apărea pe timpul procesului de votare”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.