Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU București face recunoașteri în stațiile și tunelurile de pe magistrala 5 de metrou

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

ISU București a anunțat, miercuri,. că în această perioadă face recunoașteri în stațiile și în tunelurile magistralei de metrou 5, recent dată în exploatare, acțiuni menite să asigure protecția călătorilor și a angajaților, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al ISU București, astfel de recunoașteri au loc zilnic, începând de luni, la nivelul stațiilor, în intervalul orar 13:00-15:00, respectiv în tunelurile dintre stații, pe parcursul nopții, după încheierea programului de circulație a metroului și scoaterea de sub tensiune a rețelei electrice.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’ .

Angajații ISU urmăresc verificarea particularităților constructive și funcționale ale echipamentelor care fac parte din componența stațiilor, verificarea nivelului de pregătire a personalului propriu, prin utilizarea aparatelor de respirat cu autonomie ridicată, specifice intervenției la metrou, realizarea comunicațiilor radio și colaborarea cu personalul de specialitate din cadrul Metrorex SA.

„Scopul acestor activități de pregătire vizează protecția populației, călătorilor și a altor categorii de personal, care își desfășoară activitatea în incinta rețelei de metrou sau în proximitatea acesteia”, se arată în comunicat.

Conform ISU București, „acțiunile de verificare și înlăturare a posibilelor vulnerabilități cu care se pot confrunta pompierii, în cazul producerii unei situații de urgență la metrou, au fost demarate încă din anul 2015”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.