Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU intervine într-un bloc din Suceava după deratizare: doi locatari au ajuns la spital

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Două persoane, soț și soție, au fost duse la spital, sâmbătă, în urma unei acțiuni de deratizare pe scara unui bloc din Suceava. Potrivit ISU, pe scară sunt 18 apartamente, însă la 15 nu a răspuns nimeni. Nu s-a impus evacuarea locatarilor, potrivit Mediafax. Reamintim ca doi copii mici și o mamă au murit recent în Timișoara după deratizarea din bloc.

ISU Suceava a transmis, sâmbătă, că doua persoane au reclamat că se simt rău, în urma unei acțiuni de deratizare pe casa scării unui bloc, din orașul Suceava. „Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. S-a intervenit la fața locului cu o ambulanță SMURD TIM și una SAJ, precum și echipajul CBRN. În măsurătorile efectuate nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Potrivit acestora, pe scara blocului sunt 18 apartamente, iar după monitorizare, la 15 dintre ele nu a răspuns nimeni, iar la alte două, persoanele din interior au declarat că nu au probleme. Astfel, doar cele două persoane transportate la spital, soț și soție, au acuzat stări de rău.

„S-a ventilat casa scării, iar în momentul de față nu sunt alte probleme”, mai spun cei de la ISU Suceava.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.