Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU, misiune de salvare cu șenilata pe malul Dunării

gheata dunare

Un echipaj al ISU Dobrogea a intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru salvarea pasagerilor unui autovehicul înzăpezit pe şosea între localităţile Dunăreni şi Aliman, situate pe malul Dunării.

Detalii INCREDIBILE ale martorilor din procesul șefei CNA: Sesizări FABRICATE împotriva Antenei 3


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, patru adulţi şi un bebeluş în vârstă de cinci luni au fost preluaţi şi evacuaţi cu o şenilată a ISU după ce autoturismul cu care încercau să se deplaseze s-a înzăpezit pe DC 51 între localităţile Dunăreni şi Aliman. "Un echipaj mixt ISU Dobrogea-Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri (RAJDP) s-a deplasat din localitatea Băneasa după ce am fost apelaţi pentru o misiune de salvare fiind vorba despre pasagerii unui autoturism care nu s-a mai putut deplasa din cauza viscolului, între localităţile Aliman şi Dunăreni, la bordul autovehiculului aflându-se şi un copil de cinci luni", a declarat Chiriţă pentru Agerpres.

Judecătorii din România, cerere de ULTIMĂ oră către premierul Grindeanu


Cele cinci persoane au fost evacuate cu autoşenilata de intervenţie până la drumul judeţean, ulterior fiind preluate de pompieri şi transportate în siguranţă la destinaţie. 

Potrivit prefectului Adrian Nicolaescu, miercuri dimineaţă, pe raza Judeţului Constanţa erau în continuare închise circulaţiei DN22 Lumina - Mihai Viteazu, DN2A Mihail Kogălniceanu - Hârşova, A4 şi A2, din cauza vântului puternic care spulberă zăpada pe carosabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.