Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU Sibiu: Două fetiţe şi mama lor, au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier pe DN1

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Două fetiţe, de patru şi, respectiv, 10 ani, împreună cu mama lor, au fost transportate miercuri seara la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, conştiente şi cu mai multe contuzii, fiind victimele unui accident rutier produs pe DN1, la Veştem, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Două echipaje SMURD, dintre care unul cu cadre medicale de la ISU Sibiu, au intervenit de urgenţă pe DN 1, Veştem, pentru acordarea asistenţei medicale pentru trei persoane. În urma accidentului rutier, două persoane de sex feminin, de aproximativ 4 şi 10 ani, au fost transportate la CPU Luther, însoţite de mamă, conştiente şi policontuzionate", a anunţat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Alina Voina, conform Agerpres.

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse spre Sibiu, posibil pe fondul neacordării de prioritate, după ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Neamţ, ar fi încercat să întoarcă autoturismul spre Vâlcea, intrând în coliziune cu un turism condus de către un cetăţean străin, în vârstă de 35 de ani. Mama şi cele două fetiţe sunt singurele persoane rănite în acest accident, potrivit Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.