Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ISU va deschide un punct de lucru şi în comuna Buneşti, pe DN 67, pentru eficientizarea intervenţiilor

Inquam Photos / Octav Ganea
ISU salvare 112

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea va deschide un nou punct de lucru în comuna Buneşti, cu ieşire la Drumul Naţional 67, pentru a reduce timpii de răspuns la solicitări, au anunţat, joi reprezentanţii instituţiei potrivit Agerpres

Potrivit sursei citate, noul punct de lucru a fost construit cu finanţare de la Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea, intervenţia în cadrul acestuia fiind asigurată de două echipaje, dintre care unul SMURD, care au fost aduse de la Băile Govora.

"Intervenţia în cadrul punctului de lucru de la Buneşti, sat Buneşti, va fi asigurată de două echipaje mutate de la Garda Băile Govora. Menţionăm că aceasta va avea în continuare atribuţii de intervenţie în situaţii de urgenţă, pe partea de stingere, în vechiul sediu rămânând o autospecială cu echipajul aferent care va asigura permanenţa. Prin această măsură s-a urmărit eficientizarea intervenţiilor, prin micşorarea timpilor de răspuns la solicitări", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Deschiderea noului punct de lucru al ISU Vâlcea va avea loc vineri în prezenţa conducerii instituţiei, precum şi a reprezentanţilor judeţului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.