Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia a învins cu 2-0 Ecuadorul, în cadrul pregătrilor pentru EURO 2024

x
fotbal minge

Selecţionata de fotbal a Italiei, campioana europeană en titre, a învins cu scorul de 2-0 echipa Ecuadorului, într-un meci de pregătire pentru EURO 2024, disputat duminică la Harrison (SUA), potrivit Agerpres.

"Squadra Azzurra" a deschis rapid scorul, după doar trei minute de joc, prin Lorenzo Pellegrini, care a trimis balonul în plasă cu un şut fulgerător de la 20 de metri, după o lovitură liberă respinsă de zidul sud-americanilor.

Italienii au mai avut alte două ocazii bune pe parcursul primei reprize, nefructificate însă de Nicolo Zaniolo (15) şi de Giacomo Raspadori (36).

La revenirea de la vestiare, Italia a scăzut ritmul, în condiţiile în care echipa aliniată de selecţionerul Luciano Spalletti a fost una complet inedită şi fără automatisme.

Chiar şi în aceste condiţii, campionii europeni au reuşit să mai marcheze încă o dată, în timpul adiţional, prin căpitanul Nicolo Barella (90+4).

Italia a aliniat în unsprezecele de start al meciului cu Ecuador doi debutanţi: portarul Guglielmo Vicaro, colegul lui Radu Drăguşin la Tottenham, şi fundaşul Raoul Bellanova, de la Torino FC, care au lăsat o frumoasă impresie.

Elevii lui Luciano Spalletti, care au obţinut in extremis calificarea la EURO 2024 (14 iunie - 14 iulie), vor înfrunta în grupa lor de la turneul final echipele Albaniei, Spaniei şi Croaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.