Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia a raportat 75 de noi decese din cauza epidemiei şi 355 de noi cazuri de contaminare cu COVID-19

Twitter
italia

Italia a raportat duminică 75 de noi decese din cauza epidemiei de COVID-19, în scădere faţă de bilanţul din ajun când au fost consemnaţi 111 morţi, a anunţat Agenţia de protecţie civilă, indicând că pe un trend descendent sunt şi contaminările cu noul coronavirus, duminică, înregistrându-se 355 de cazuri de infecţii, faţă de 416 sâmbătă, potrivit Reuters, anunță AGERPRES.

Numărul total de decese de când epidemia a fost raportată oficial de Roma la 21 februarie se ridică astfel la 33.415, Italia fiind a treia ţară dintre cele mai afectate de pandemia de COVID-19 după SUA şi Marea Britanie.

Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu SARS-CoV-2 este de 233.019, Italia situându-se pe locul şase la nivel mondial în această privinţă după SUA, Rusia, Spania, Marea Britanie şi Brazilia.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

De asemenea, numărul persoanele înregistrate ca purtătoare a virusului a scăzut la 42.075 de la 43.691, cât se înregistrase cu o zi în urmă.

Duminică, 435 de persoane se aflau la terapie intensivă, faţă de 450 sâmbătă, menţinându-se un declin început mai demult. Dintre cei infectaţi iniţial, 157.507 au fost declaraţi vindecaţi duminică, faţă de 155.633 raportaţi cu o zi mai devreme.

Agenţia de protecţie civilă italiană a mai spus că la ora actuală numărul persoanelor testate pentru noul coronavirus este de 2,434 milioane, după ce vineri fuseseră înregistrate 2,405 milioane, dintr-o populaţie de aproximativ 60 de milioane de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.