Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italian dat în urmărire internațională pentru fraudă, prins în România: prejudicul ajunge la 250.000 de euro

sputniknews.com
mafie

Un bărbat italian a fost depistat de poliţişti Topliţa, judeţul Harghita. Acesta a fost condamnat de autorităţile italiene la 3 ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă, prejudiciul fiind de 250.000 euro, şi se sustrăgea executării pedepsei, informează IGPR.

„În urma cooperării dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare italiene, a fost depistat un urmărit internaţional care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare, pentru bancrută frauduloasă. Bărbatul a fost depistat în Topliţa, judeţul Harghita, la adresa de reşedinţă, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Harghita, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Topliţa. Cetăţeanul italian ar fi cauzat, prin activitatea infracţională, un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro”, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit News.ro.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Sursa citată precizează că „la data de 22 octombrie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat, la data de 23 octombrie a.c., Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a dispus măsura controlului judiciar”.

Citește și: Evreii, REVOLTAȚI că obiectele lui Hitler au fost vândute la o licitație cu 190.000 de euro: 'Contribuie la legitimarea unei culturi a entuziaştilor'

Poliţia Română spune că „acţiunea a beneficiat de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.