Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Mattia Montini, golgheterul lui Dinamo, a vorbit despre naționala de tineret: 'România a mers în semifinale pe merit'

Fc Dinamo
Mattia Montini

Egalul dintre România şi Franţa, scor 0-0 în cadrul ultimei etape din Grupa C, de la Campionatul European, a eliminat reprezentativa Italiei de la turneul final. Mattia Montini (27 de ani), golgheterul lui Dinamo din sezonul precedent, spune că rezultatul era previzibil, informează MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Acum, după ce reprezentativa ţării sale a fost eliminată, atacantul italian adus de Mircea Rednic în ”Ştefan cel Mare” spune că îi va susţine pe tricolori în drumul spre marele trofeu: ”Da, am fost supărat. E normal. Înainte de meci le-am spus băieţilor că dacă aş paria, chiar dacă n-am făcut-o niciodată, aş pune 0-0 rezultatul final. Pentru că la rezultatul ăsta Franţa şi România va trece, dar Italia stă acasă. Dar ăsta este fotbalul. Italia a pierdut un meci contra Poloniei şi România nu a pierdut niciun meci. Merită. Merge în semifinală pe merit.

Este important pentru România, dar nu doar pentru U21, ci pentru tot campionatul, pentru vizibilitatea întregii Ligi 1. Asta înseamnă că fotbalul românesc creşte şi acest lucru este foarte important chiar şi pentru mine, pentru că joc într-un campionat, într-o ţară care vrea să fie una dintre cele mai bune din Europa. România acum este importantă şi o mulţime de jucători vor să vină aici să joace. Cum Italia a fost eliminată, acum îmi doresc ca România să câştige EURO U21. Acum sunt cel mai mare fan. În fiecare zi văd România, România, România. Sunt fan acum”, a spus Mattia Montini, potrivit doardinamo.ro.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

Singurul jucător al lui Dinamo din lotul României U21 este Ricardo Grigore. Acesta a fost convocat după ce Denis Drăguş s-a accidentat, dar nu a prins niciun minut la turneul final.

Mattia Montini are o singură prezenţă la naţionala U20 a Italiei. Se întâmpla în 2011, într-un meci cu Germania, scor 3-1.

Meciul dintre România şi Germania va avea loc joi, 27 iunie, la Bologna, de la ora 19:00. Spania şi Franţa se vor înfrunta în aceeaşi zi, de la ora 22.00, la Reggio Emilia. Germania a încheiat pe primul loc Grupa B, cu şapte puncte, peste Danemarca, Austria şi Serbia.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

Sub comanda lui Mirel Rădoi, naţionala U21 nu a pierdut niciun meci oficial, bifând singura înfrângere într-o partidă de pregătire, cu Spania, scor 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.