Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italienilor li s-a URÂT cu totul de carantină: ce IDEI TRĂZNITE au pentru a putea merge la plajă

Palma de Mallorca - ghid turistic
Palma de Mallorca plaja spania

Deși mii de oameni au murit răpuși de coronavirus și alte comorbidități, italienilor li s-a urât de stat în casă. Italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la plajă, vara, în condițiile în care probabil nu se va putea călători în străinătate. O companie a propus amplasarea unor bariere separatoare din plexiglas pe plajă.

La Repubblica scrie că „faza a doua” a măsurilor de relaxare e departe, însă vremea fiind frumoasă, mulți se întreabă dacă vor putea sau nu să meargă la mare în această vară, conform Mediafax.

Citește și: Raed Arafat RĂSTOARNĂ TOT: Pandemia va veni în valuri, trebuie să învățăm să conviețuim cu ea

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-și imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât și pentru a da posibilitatea reînceperii activității.

Compania produce deja „ecrane din plexiglas” pentru bănci și farmacii și s-a gândit că ar putea fi amplasate și pe plaje.

Cutiile transparente din plexiglas și profile de aluminiu au pereți de 4,5 metri, cu un „acces" de la un metru și jumătate.

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă”, a spus Ferrari, potrivit căruia există deja cerere pentru aceste separatoare.

Printre propunerile pentru relansarea activității se numără și lăsarea a minim 3 metri între umbrelele de pe plajă.

În timp ce hotelurile se pregătesc de vară, nu se știe dacă stațiunile vor avea permisiunea de a se redeschide. Unii vorbesc despre măști de protecție chiar și la plajă, alții spun că măștile sunt utile doar în locurile închise.

Cert este că proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze: să interzică zonele de joacă pentru copii și să țină barurile închise, iar servirea să se facă direct pe plajă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.