Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Itelmobile.ro îți oferă huse și folii de protecție de calitate pentru smartphone-ul tău

Avansul tehnologiei ne-a luat prin surprindere pe toți. Nu ne-am imaginat că vom putea într-o zi să folosim telefoane inteligente de care vom deveni practic dependenți, dar acest lucru s-a întâmplat și nu ne pare rău deloc.

Trebuie să recunoaștem că smartphone-ul ne ajută să facem lucruri pe care nu ne-am închipuit că le vom face. În prezent, smartphone-ul nu mai este un moft pentru mulți dintre noi, este o reală necesitate. Și având în vedere că îl folosim în permanență oriunde mergem, trebuie să-l protejăm cum se cuvine cu scopul de a-i prelungi durata de viața.

Un rol foarte important în protejarea smartphone-ului îl au husa și folia de protecție. Din păcate, în prezent, există o gamă variată de huse și folii a căror calitate este îndoielnică, iar acest lucru ne determină să ne alegem cu grijă magazinul de unde achiziționăm accesoriile pentru protejarea telefonului nostru inteligent.

Dacă te afli în căutarea unei huse și folii de protecție Huawei Mate 20 Lite sau Huawei Mate 20 Pro, îți dăm noi un pont. Produsele dorite se află doar la un clic distanță de tine, adică în magazinul Itelmobile.ro.

În acest magazin online ai șansa să găsești accesorii de cea mai bună calitate pentru smartphone. În plus, prețurile lor sunt competitive. Iată ce tipuri de huse și folii de protecție îți poți achiziționa pentru modelul de Huawei pe care îl folosești.

Husa Spate Silicon Premium Iring Metalic Mixon Huawei Mate 20 Lite Cu Ring Metalic Pe Spate Negru

Această husă este prevăzută cu iRing metalic pe spate, pe care îl poți folosi la orice suport auto magnetic.

iRing-ul de pe spate îl poți folosi ca stand pentru birou pentru a putea viziona clipuri video pe telefonul tău.

Suportul iRing-ul îl poți folosi și ca suport pe deget pentru a nu scăpa telefonul atunci când îl folosești în mână.

Husa este realizată din materiale de cea mai bună calitate, fiind capabilă să-ți protejeze foarte bine device-ul împotriva șocurilor și zgârieturilor. Va oferi un aspect plăcut telefonului, fiind perfect realizată pentru a se potrivi perfect device-ului tău.

Permite accesul la porturile de încărcare și butoane foarte ușor, datorită decupajelor perfect realizate pentru modelul acesta de telefon. Designul său este ergonomic și premium.

Folie Sticla Full Cover Full Glue Wozinsky Huawei Mate 20 Lite Cu Adeziv Pe Toata Suprafata Foliei Gold

Acest tip este o folie Case Friendly ( se potrivește cu huse, este un pic mai îngustă tocmai pentru a putea folosi și huse în combinație cu folia ).  Dacă ești în căutarea unei folii de sticlă speciale aceasta este alegerea perfectă.

Varianta 3D are o curbură mai accentuată față de cea Normală, ceea ce înseamnă că folia de sticlă se lipește mult mai bine.

Folia prezintă adeziv pe toată suprafața ei și acoperă display-ul în totalitate. Preia șocurile protejând astfel display-ul.

O vei primi în ambalaj special cu kit de montaj inclus (șervețele umede și uscate, microfibră).

Husă Forcell Magnet Soft Case Huawei Mate 20 Pro Albastră

Această husă este realizată dintr-un silicon moale, catifelat și plăcut la atingere. Are integrată o plăcută metalică pentru a fi utilizată împreună cu suporții auto magnetici, fără a mai fi nevoie de o plăcută metalică suplimentară care să fie lipită pe telefon sau husă.

Pe interior, dispune de un material textil moale ce previne zgârierea telefonului. Materialele din care este confecționată sunt de foarte bună calitate, iar decupajele sunt perfect realizate pentru a se potrivi dispozitivului din descriere.

Este o husă slim ce nu adaugă grosime telefonului tău, păstrând linia deosebită a acestuia.

Folie Sticlă Full Glue Mixon Pro Glass 3d Huawei Mate 20 Pro Full Cover Small

Folia de sticlă are adeziv pe toată suprafața foliei și prezintă decupaj sus la cameră,neste mai mică (small) pentru a se potrivi cu orice model de husă. Are și kit complet oferit gratis în pachet inclusiv micro fibră. Se potrivește  perfect pe ecran și cu orice husă, chiar dacă ai husă tip carte sau o husă anti-shock această folie merge perfect cu husa pe care o ai.

Te sfătuim să îndepărtezi folia de protecție de pe adeziv și să o poziționezi perfect pe ecran (atenție la poziționare) după care să scoți bulele de la mijloc în jos și în sus.

De asemenea, îți recomandăm să intri pe site și să beneficiezi de reducerile interesante de Black Friday. Profită de cea mai variată gamă de accesorii GSM de pe piață, la un preț real, convenabil pentru orice buzunar.

Intră și alege-ți huse Huawei Mate 20 Lite, folii de protecție Huawei Mate 20 Lite, huse Huawei Mate 20 Pro,  folii de protecție Mate 20 Pro de care dorești.

Itelmobile.ro se bucură de o experiență de 5 ani în domeniu și se mândrește cu un feedback foarte bun din partea clienților săi.

Spor la cumpărături!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.