Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ITF - Gabriela Ruse, calificată în optimile turneului de la Bellinzona

pro sport
Elena-Gabriela Ruse,

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Bellinzona (Elveţia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a învins-o pe Anna Bondar (Ungaria), cu 5-7, 6-1, 7-6 (5), în turul secund.

Ruse (23 ani, 166 WTA), a patra favorită, a obţinut victoria după trei ore de joc, în care a înregistrat 7 aşi şi 8 duble greşeli. În prima lor confruntare, în 2015, la Antalya, Bondar (23 ani, 257 WTA) a beneficiat de abandonul româncei la scorul de 4-2 în favoarea sa.

Gabriela Ruse va juca în turul al treilea contra italiencei Bianca Turati (23 ani, 281 WTA), convocată în premieră la echipa Italiei, care va înfrunta România în play-off-ul Billie Jean King Cup, pe 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca.

În alt meci din turul secund jucat miercuri, Laura Ioana Paar (32 ani, 206 WTA), cap de serie numărul 12, a fost învinsă de filipineza Alexandra Eala (15 ani, 715 WTA) cu 6-7 (6), 6-1, 6-0, după două ore şi 15 minute.

La dublu, Andreea Mitu şi belarusa Lidia Morozova vor juca joi în sferturile de finală, împotriva cehoaicelor Anastasia Detiuc/Johana Markova, după ce au trecut în primul tur de cuplul Reka Luca-Jani (Ungaria)/Kimberley Zimmermann (Belgia), cu 7-5, 6-2.

Gabriela Ruse şi chinezoaica Xiyu Wang vor juca în sferturi contra perechii Rebecca Marino (Canada)/Yuki Naito (Japonia), după 6-3, 6-1 cu Jana Fett (Croaţia)/Jia-Jing Lu (China).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.