Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita fotbalistului mort într-un accident rutier, scrisoare deschisă emoționantă: Ai fost, ești și vei fi cel mai bun tată pe care fiul meu l-ar fi putut avea

Fanatik
José Antonio Reyes

Decesul jucătorului în vârstă de 35 de ani José Antonio Reyes a luat prin surprindere pe toată lumea. Ana, fosta parteneră de viață a fotbalistului, alături de care avea un copil, a publicat o scrisoare de despărțire emoționantă pe conturile de socializare, informează Mediafax.

Citește și: VIDEO A murit unul dintre cei mai mari jucători ai lumii: Avea doar 35 de ani și a jucat la Real Madrid, Arsenal sau FC Sevilla

"Astăzi este o zi foarte tristă pentru toți, mai ales pentru copilul nostru, i-ai dat multe sfaturi, dar niciunul pentru a putea trece peste pierderea ta atât de recentă .... în această stație ne luam mereu la revedere ori de câte ori plecai (n.red. - se referă la poza pe care a postat-o pe contul de socializare), dar eram fericiți pentru că știam că te vei întoarce, iar, astăzi, mergem la Sevilla pentru a ne lua rămas-bun, din păcate, pentru ultima dată, pentru a-ți spune, deși o știi, că te vom iubi și respecta mereu și că niciodată nu te vom uita. Ai fost, ești și vei fi cel mai bun tată pe care fiul meu l-ar fi putut avea. Într-o familie nu este important să trăiești împreună, ci important este să fie oamenii uniți. Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit cel mai bun lucru din viața mea, copilul nostru! Ce bine ar fi să fie totul un coșmar...... Mulțumesc pentru toată susținerea pe care o primim!", este mesajul pe care l-a scris fosta iubită a jucătorului.

Reyes și Ana au un copil de 11 ani, care joacă fotbal la echipa de juniori a celor de la Leganes.

Sâmbătă, 1 iunie, clubul FC Sevilla a anunțat decesul fotbalistului José Antonio Reyes, care a murit într-un accident de mașină. Acesta conducea un Mercedes Brabus în momentul accidentului. Se pare că la bord se mai aflau două persoane, printre care şi vărul său, în vârstă de 23 de ani, respectiv un apropiat. Vărul lui Reyes ar fi murit pe loc, iar cealaltă persoană a reuşit să iasă din autoturism şi se află în stare gravă la spital.

Reyes s-a născut în Sevilla şi a avut onoarea de a evolua pentru echipa de pe "Ramon Sanchez Pizjuan" în nenumărate rânduri, FC Sevilla fiind şi echipa la care s-a format.

De-a lungul carierei, Jose Antonio Reyes a mai evoluat pentru Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba şi Xinjiang Tianshan Leopard. În prezent era legitimat la Extremadura, în eşalonul secund. La Sevilla a adunat în total 242 de jocuri oficiale. Pentru Atletico Madrid a evoluat în 154 de partide, iar pentru Arsenal în 110. Pentru o scurtă perioadă, Reyes a fost coleg şi cu Raul Rusescu la FC Sevilla. În echipa naţională de seniori a prins 22 de partide şi a înscris patru goluri. Reyes a debutat în La Liga la numai 16 ani.

În palmares, Reyes are un trofeu în Premier League (2004), Cupa Angliei (2005), La Liga (2007), Cupa Ligii Portugaliei (2009), Europa League (2010, 2012, 2014, 2015, 2016), EURO U19 (2002), Supercupa Spaniei (2011), Supercupa Angliei (2005).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.