Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita i-a tras contract bombă: Neymar are voie să facă sex cu alte femei, câtă vreme nu le sărută și nu sunt prostituate

Neymar ar fi fost autorizat de iubita sa, Bruna Bianciardi, la escapade, dar numai în anumite condiții. Cotidianul brazilian Em Off a publicat o știre, preluată apoi de Marca, potrivit căreia starul Seleçao ar fi ajuns la un acord cu iubita sa Bruna Biancardi (influencer cu 5 milioane de urmăritori), care l-ar autoriza să o înșele, dar numai în anumite condiții, scrie Mediafax.

Conform celor spuse în Brazilia, atacantul lui PSG ar fi liber să facă sex cu alte femei, dar numai în anumite condiții: acestea nu trebuie să fie prostituate, trebuie să dea dovadă de discreție, să folosească prezervativ și, mai ales, să nu le sărute pe gură.

Em Off, în sprijinul dezvăluirii cel puțin bizare, scrie și despre un flirt pe care Neymar l-a avut cu o femeie, care ar fi lăsat-o indiferentă pe partenera sa tocmai pentru că a avut loc în condițiile acordului.

Oricare ar fi adevătul, relația dintre Neymar și Bruna nu este ușoară. Cei doi se despărțiseră deja anul trecut, pentru ca apoi să se împace din nou și să anunțe viitoarea naștere a primului lor copil, al doilea pentru O Ney, care are deja un băiat de 11 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.