Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: 'Cât de mică e noua ta gagică tânără. Sau, dacă preferi, cât de tânără a aia (nouă) mică'

Ana Ionita

Jurnalistul Victor Ciutacu nu a ratat momentul și a comentat pe facebook știrea despre noua iubită a lui Liviu Dragnea, cea care i-ar fi luat locul Irinei Tănase, partenera care l-a înșelat pe fondatorul partidului APP.

"Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când, după o lungă absență de pe sticlă, singura știre despre tine preluată la unison e aia despre cât de mică e noua ta gagică tânără. Sau, dacă preferi, cât de tânără a aia (nouă) mică. Mă rog, dacă mai ai în tine un pic de simț al ridicolului și un dram de luciditate", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

În lumea politică circulă zvonul că Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi tânăra Ana Maria Ioniță. Aceasta fost promovată recent în funcția de președinte al filialei București a partidului Alianța pentru Patrie, partid înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, alte surse susțin că noua parteneră de viața a lui Liviu Dragnea ar fi o frumoasă profesoară de limba franceză, Oana Leonte, de numai 25 de ani.

Citește și: Liviu Dragnea rupe tăcerea! Vorbește despre relația cu superba profesoară de franceză de numai 25 de ani: 'E doar începutul, băieți!'

Citește și: Daddy's Back! Zvon în lumea politică: ea ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea/ Foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.