Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita lui Cornel Dinicu, primele declarații după incendiu - Femeia era lângă patronul de la Ferma Dacilor în momentul tragediei

Radu Pop
ISU
ferma dacilor

Iubita lui Cornel Dinicu, primele declarații după incendiu: Femeia era lângă patronul de la Ferma Dacilor în momentul tragediei

Concubina lui Cornel Dinicu face primele declarații după incendiu. Era lângă el în momentul tragediei. Alexandra a fost chemată pentru a se constitui parte civilă, după ce l-a pierdut pe Victor în incendiu, fiul lui Cornel Dinicu. După audierea decisivă, se conturează noi ipoteze și au ieșit la iveală adevăratele discuții dintre Cornel Dinicu și avocatul care susține că a fost amenințat.

”Lasam organele de ancheta sa isi faca treaba. Referitor la trecutul sotului meu lucrurile au fost repezentate total eronat. Suntem parinti indurerati, atâtea familiii indurerate. Atentia s-a dus in alta parte decat trebuia…. Noi suntem bucurosi ca mai avem copiii ceilalti in viata. Mai sunt familii care au supravietuit. Lasam organele sa isi facă treaba…. Pur si simplu e o situatie pe care incercam sa o depasim. (…) Dincolo de asta suntem parinti care avem nevoie de liniste ca sa si planga copilul.

Alexandra: Este absurd tot ce se vehiculeaza, o sa fie lamurit de organele statului

În rest lasam presa sa isi faca treaba și lasam ca organele abilitate ale statului si cele platite de noi sa investigheze si sa ne spuna care a fost sursa incendiului. Nu putem sa facem supozitii si nu o sa o facem. Este absurd tot ce se vehiculeaza, o sa fie lamurit de organele statului”, a declarat Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu, potrivit romaniatv.net.

În urma incendiului de la Ferma Dacilor care a izbucnit pe data de 26 decembrie 2024, opt persoane, respectiv cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate. Între victime se află și fiul lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.