Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubita lui Mădălin, reacție prin care a dat foc internetului: oamenii au aflat de ce mergea cu o asemenea viteză

click.ro
madalin accident

Joi seara, Mădălin Paul Păduran și-a pierdut viața într-un tragic accident. A pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un pom, conducând cu o viteză de peste 200 km/h. Mădălin se deplasa cu o astfel de viteză pentru că încerca să ajungă din urmă mașina în care se afla iubita sa, alături de bărbatul cu care aceasta îl înșela.

La scurt timp după tragicul accident din Deveselu, județul Olt, în care tânărul Mădălin Paul a pierit la doar 23 de ani, reacțiile oamenilor s-au amplificat pe rețelele de socializare. Aceștia au aflat că motivul pentru care Mădălin conducea cu viteză era pentru a-i ajunge din urmă pe iubita sa, Narcisa Modrângă, și pe bărbatul cu care aceasta îl înșela, aflați într-o altă mașină, în fața lui, conform Click.ro.

Inițial, Poliția a presupus că Mădălin Paul se angajase într-o cursă ilegală cu mașina din față, neavând cunoștință despre adevărata natură a situației. Mai târziu, unul dintre apropiații tânărului din Olt a dezvăluit întreaga poveste legată de infidelitatea Narcisei, pe care Mădălin o iubea profund, în ciuda faptului că știa că este înșelat de ea cu un alt bărbat.

Postarea a ajuns și la Narcisa, iar reacția ei nu a fost considerată tocmai umană, conform oamenilor care au citit conversația avută de aceasta cu o altă persoană. "Nu mai zic nimic...", i-a scris persoana care i-a trimis postarea Narcisei pe Messenger, în care se sugera că infidelitatea ei a condus la tragedia în care a murit Mădălin. "Nici eu", a răspuns Narcisa, iubita victimei, cu un ton plin de nepăsare.

content-image

Mădălin Paul Păduran a lăsat în urmă o familie copleșită de durere. Părinții săi, precum și sora mai mare și fratele mai mic, își plâng pierderea. În plus, după ce a fost aflată tragedia, mai mulți prieteni și cunoscuți au postat mesaje emoționante pe rețelele sociale, în memoria tânărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.