Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iubitul femeii care sărit de pe bloc cu copiii săi rupe tăcerea: ce spune după ce a fost acuzat că e autorul moral al tragediei

Antena 3
marcel scrisoare

Marcel, iubitul femeii din Timișoara, care s-a sinucis sărind de pe bloc alături de cei doi copii ai săi, rupe tăcerea. Acuzat de fosta soacră a Iuliei B. că ar fi împins-o pe frumoasa mămică să recurgă la acest gest disperat, bărbatul ignoră acuzațiile. Iată însă ce transmite:

“Vreau sa multumesc familiei lui Alex, in special mamei lui, prezenta mea aici se datoreaza ei. Vreau sa multumesc familiei Iuliei, in special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit in cresterea copiilor, clatite, gogosi cu dulceata, ore, zile, saptamani din viata ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mama extraordinara, un devotament si o implicare in cresterea copiilor inimaginabil, o mama cum doar mamele inteleg.

Citește și: Mama care a sărit de la etaj alături de copiii săi va fi înmormânată în același sicriu cu micuții: copilașii ar fi avut tați diferiți

Ii multumesc pentru toate clipele minunate petrecute impreuna. Multumesc tuturor celor care au venit si care au plans impreuna cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc sa ii numesc pe toti. Veniti sa ne rugam pentru sufletele lor, sa plangeti impreuna cu mine si cu cei prezenti, sa ii conducem. Sunt atat de trist. Ii vad cum se joaca, cum fug, cum sar, ii aud cantand, ii aud vorbind. Va multumesc tuturor!”, a scris Marcel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.