Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Albu o desfiinteaza pe Elena Udrea: Vecina unei pitipoance mai cu pretentii / FOTO

Fashion editorul Iulia Albu o desfiinteaza pe Elena Udrea. Dupa ce i-a apreciat tinuta cu care era imbracata la momentul arestarii si cu care s-a prezentat la prima audiere la ICCJ, acum Iulia Albu nu mai gaseste nimic bun de spus despre tinutele Elenei Udrea in libertate.

Criticul de moda nu a fost deloc impresionat de rochia de plaja si slapii cu care Udrea a ales sa se imbrace in vacanta. Iulia Albu considera tinuta un truc al Udrei sa para 'mai populara', un om obisnuit.

“Elena Udrea incearca sa isi arate fata “umana” renuntand la branduri si accesorii scumpe si aratandu-ne o fata mai populara, a unei femei care isi cumpara lucruri de la taraba si umbla in slapi. Bineinteles ca inteleg ratiunile politice ce stau la baza acestei abordari, insa amintindu-ne aparitiile sale anterioare, imi este greu sa “cumpar” aceasta noua Elena Udrea, vecina unei pitipoance ceva mai cu pretentii.

A... si sa nu uit. Ca un mic amendament, oricat de mult ne-ar placea o palarie, ea nu poate fi purtata la slapi cu orice ocazie si cu atat mai putin in interior. Elena Udrea trebuie sa invete acest lucru”, a comentat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.