Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulia Navalnîia, primul interviu după moartea lui Alexei Navalnîi: Ce spune despre relația cu soția lui Volodimir Zelenski

Iulya și Alexei Navalnîi

Iulia, văduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a acordat primul ei interviu după moartea soțului ei jurnalistului Time Simon Schuster, unde a numit războiul din Ucraina războiul lui Putin, nu al rușilor, și a indicat că Ucraina nu vrea să caute anti -ruși de război, notează Times.

Navalnîi declară că se pare că autoritățile ucrainene ar trebui să-și amintească de ruși, care nu sunt împotriva Ucrainei, pentru că acesta: „Acesta evident nu este războiul Rusiei. Acesta este războiul lui Putin”. Iar „minoritatea agresivă” sprijină războiul.

„Ruși buni” este o frază foarte proastă. Eu cred că ei (Ucraina - n.red.) pur și simplu nu vor să-i caute pe acești ruși anti-război. Dar astfel de ruși există. Este greu de așteptat să iasă, pentru că, așa cum am spus, nu toți oamenii sunt eroi. Sunt gata să recurgă la diferite tipuri de luptă. Este important să sprijinim acești oameni și cred că ignorarea lor este o greșeală a guvernului ucrainean”.

Întrebată de o jurnalistă dacă vrea să coopereze cu Ucraina, Navalnîia a spus că îi este greu să răspundă, pentru că totul depinde nu numai de ea.

Navalnîia a mai spus că unul dintre motivele pentru care l-a susținut pe Volodymyr Zelensky la alegerile din Ucraina a fost Olena Zelenska.

"Sincer să fiu, când au avut loc ultimele alegeri prezidențiale în Ucraina, unul dintre motivele pentru care l-am susținut pe Zelenskyi și am sperat la victoria lui a fost că îmi plăcea foarte mult de soția lui. Ea este foarte drăguță cu mine".

Schuster a cerut, de asemenea, să comenteze declarația The Washington Post conform căreia Zelenska nu va asista la discursul președintelui Biden, deoarece Navalna era programată să stea lângă ea.

„Sincer să fiu, am citit despre asta în The Washington Post. Înainte de asta, nu știam că a fost și ea invitată. Cred că dacă ceea ce scrie în The Washington Post este adevărat, dacă ea nu a venit din cauza mea, atunci îmi pare atât de rău că nici măcar nu știam că va fi acolo”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.