Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai, despre preotul care a sfințit o curbă periculoasă: 'Să meargă și la CNAIR cu aghiazmă'

gds.ro
Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai îl trimite pe preotul care a sfințit „curba morții” din Bacău să meargă și la CNAIR dar și la Parlament pentru a alunga duhurile rele.

„Salut gestul unui preot de a sfinți o curbă periculoasă din județul Bacău. Sperăm, evident, la efecte imediate. Susțin să meargă și la CNAIR cu aghiazmă, poate așa se reduc întârzierile pe A7. Îl invit și la Parlament - are multe duhuri necurate de alungat și de acolo. Doamne ajută!”, a scris Bulai pe Facebook.

În 2019, deputatul USR a postat pe pagina sa de socialiare, în ziua de Crăciun, un mesaj care a stârnit o controversă uriașă în mediul online. Bulai l-a descris astfel pe Iisus:  „Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.