Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Bulai spune că PNL caută înlocuitor pentru Florin Cîțu: 'Nu mai poate fi premierul României. Fără noi nu se poate'

iulianbulai.ro
Iulian Bulai

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a anunțat că PNL deja a început să caute înlocuitor pentru Florin Cîțu, după ce Alianța USR-PLUS a spus clar că nu îl mai susține pentru funcția de premier.

Bulai a precizat, miercuri seara, că USR-PLUS nu va mai continua să lucreze cu Cîțu premier și că nu există o altă variantă.

Citește și: Rareș Bogdan: Unii din coaliție au crezut greșit că sunt 3 premieri / Florin Cîțu este susținut total de Klaus Iohannis

”Știu că sunt discuții în PNL pentru a face o nouă propunere ca premier. Înțeleg că sunt consultări, așteptăm un nume care să fie propus ca să conducem țara. Așteptăm un premier legitim, plin de respect și de comunicare față de toți partenerii de coaliție. Nu există această opțiune pe masă, iar fără noi nu se poate. Ori dau țara pe mâna PSD, trebuie să aleagă.

Mergem înainte, ne descurcăm fără Cîțu. Nu renunțăm, nu dăm înapoi, așteptăm propuneri de la PNL pentru un nou premier. Nu există plan B, Cîțu nu mai poate fi premierul României. Domul Cîțu nu e indispensabil, sunt atâția oameni în PNL care pot veni și gestiona această situație. PNL are mulți oameni valoroși pe care îi poate nominaliza, în momentul de față, ca premier.”, a declarat Iulian Bulai la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.