Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj FABULOS Iulian Bulai SE CĂIEȘTE după AMENDA de la CNCD: Trebuie să îi iertăm pe cei care GREȘESC fără voie

Facebook
iulian bulai

Deputatul USR Iulian Bulai spune că nu a fost înștiintat oficial de amenda de 5.000 de lei primită pentru comentariile despre Iisus, când afirma că provine dintr-o familie ciudată, cu o mamă surogat: „Continuă să-mi pară rău, însă, nu cred că există un singur mod de a-ți manifesta credința”, conform Mediafax.

Citește și: Ministrul Muncii a făcut ANUNȚUL: ce se întâmplă cu pensiile speciale din România

Iulian Bulai spune că a aflat din presă despre sancțiunea primită de la CNCD, după ce a spus că Iisus provine dintr-o familie cu mamă surogat.

„Până la acest moment, ea (amenda - n.r.) nu mi-a fost comunicată în mod oficial. Bănuiesc că sancțiunea privește o postare de acum mai bine de un an despre Fecioara Maria. Sunt un creștin catolic practicant, iar viața mea a fost și este puternic influențată de valorile credinței mele. Intențiile mele din acea postare nu au fost, în niciun caz, de a jigni pe cineva. Am înțeles, încă de pe atunci, că e posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită și mi-am cerut scuze la momentul respectiv și pentru formularea în cauză, și pentru interpretările distorsionate la care ar fi putut da naștere. Continuă să-mi pară rău. În același timp, însă, nu cred că există un singur mod de a-ți manifesta credința și nici că acel unic mod trebuie impus altora. Trebuie să ne putem trăi împreună și diferit credințele noastre. Și să-i iertăm pe cei care greșesc fără voie”, transmite Iulian Bulai.

El spune că, întrucât nu a primit o informare oficială cu privire la sancțiune, nu cunoaște motivația CNCD.

„Nu pot spune mai multe despre ea (despre amendă - n.r.). Când voi fi informat pe cale oficială și voi afla mai multe detalii, voi reveni, dacă e nevoie, asupra acestui subiect”, a mai spus deputatul USR.

El a fost amendat, miercuri, de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Deputatul USR Iulian Bulai afirma în decembrie 2019 că avem peste 50.000 de copii în grija statului, iar mai mult de 3.000 sunt daţi anual spre adopţie. El a vorbit şi despre Naşterea Domnului, un copil dintr-o familie ciudată, cu „o mamă surogat” şi un tată care „acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.