Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Chiriţă, singurul român neînvins în prima zi a turneului de tenis de masă Europe Top 10 pentru juniori

editiadedimineata.ro
tenis de masa

Iulian Chiriţă este singurul jucător neînvins vineri, în prima zi a competiţiei de tenis de masă Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori, de la Tours (Franţa), care reuneşte crema juvenilă din sportul cu mingea de celuloid de pe continent, potrivit Agerpres.

În întrecerile cadeţilor, Iulian Chiriţă i-a învins pe conaţionalul Dragoş Bujor, cu 4-3, pe francezul Flavien Coton, cu 4-0, şi pe belgianul Tom Closset, cu 4-2, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă. Dragoş Bujor a obţinut, la rândul său, două victorii, 4-1 cu ungurul David Szantosi şi 4-2 cu Flavien Coton.

În 2020, Chiriţă s-a clasat al doilea.

Bianca Mei-Roşu are un bilanţ de două victorii şi un eşec după prima zi a competiţiei cadetelor. Le-a învins pe slovena Sara Tokic (4-0) şi pe portugheza Matilde Pinto (4-1), dar a cedat în faţa rusoaicei Anastasia Ivanova (3-4). Anul trecut, Mei-Roşu a fost a şaptea.

La juniori, cei trei români şi-au împărţit victoriile. Darius Movileanu a reuşit două succese, 4-2 cu Andrei Istrate şi 4-0 cu slovacul Adam Klayber, Eduard Ionescu a înregistrat un singur succes, 4-3 cu Darius Movileanu, fiind învins şi de ungurul Csaba Andras cu 4-2, iar Andrei Istrate a dispus de Eduard Ionescu cu 4-0, pierzând în faţa norvegianului Borgar Haug cu 1-4.

În 2020, Istrate a fost al treilea la cadeţi, iar Movileanu a ocupat locul patru.

Elena Zaharia a obţinut două victorii la junioare, 4-3 cu croata Hana Arapovic şi 4-1 cu germanca Sophie Klee, pierzând meciul cu Camille Lutz (Franţa), scor 1-4. Anul trecut, Zaharia s-a clasat pe locul al treilea.

Competiţiile se vor încheia duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.