Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Cristea (FC Rapid): Suntem favoriţi cu CSA Steaua; ne dorim să câştigăm Cupa României

Fcrapid.ro
Rapid emblema

Fotbalistul Iulian Cristea a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că FC Rapid Bucureşti este favorită în meciul din deplasare cu CSA Steaua din Cupa României şi susţine că el şi colegii săi îşi doresc să câştige trofeul în acest sezon.

"Ne aşteaptă un meci greu în Ghencea cu CSA. Ne dorim să câştigăm şi să facem şase puncte în grupă. Ne dorim să continuăm seria meciurilor fără înfrângere. Normal că suntem favoriţi mâine. Favoriţi suntem la fiecare meci. Noi ne dorim să câştigăm şi Cupa, să mergem cât mai bine şi în campionat şi dacă se poate să câştigăm şi titlul. Rrahmani şi Petrila sunt doi jucători importanţi care ne lipsesc, dar sperăm ca înlocuitorii lor să joace la fel de bine", a afirmat Cristea, potrivit Agerpres.

Fost component al formaţiei FCSB, fundaşul a menţionat că din punctul său de vedere "Steaua adevărată" este FCSB şi nu CSA Steaua din Liga a II-a.

"Pentru mine însă Steaua din Liga a II-a nu este Steaua adevărată. Eu spun că duminică va fi derby-ul adevărat cu FCSB. Însă pentru galerii va fi un spectacol şi mâine. Galeria Stelei s-a despărţit şi atunci pentru cei de la CSA va fi un derby. O să fie frumos, cu public numeros", a explicat Iulian Cristea.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia CSA Steaua, miercuri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, într-o partidă contând pentru Grupa B a Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.