Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova: Construim varianta ocolitoare Azuga-Bușteni pentru descongestionarea traficului de pe Valea Prahovei

facebook.com
Iulian Dumitrescu

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea construcției variantei ocolitoare Azuga-Bușteni.

„Consiliul Județean Prahova lucrează pentru prahoveni, dar și pentru românii care pierd ore în șir în traficul de pe Valea Prahovei. Studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare Azuga-Bușteni va fi finalizat în 90 de zile, după care vom trece imediat la licitația execuției drumului. În perioada următoare, vom contracta și studiile de fezabilitate pentru variantele ocolitoare Mizil, Păulești, Comarnic, Bănești-Valea Doftanei”, a declarat Iulian Dumitrescu.

În vederea realizării studiului de fezabilitate pentru Azuga-Bușteni, se vor analiza două variante de drum ocolitor, ambele având o lungime de aproximativ 8-9 kilometri.

Prin realizarea acestei centuri ocolitoare sunt vizate reducerea semnificativă a timpului de deplasare, scăderea noxelor și mărirea siguranței circulației. În scopul decongestionării traficului de pe Valea Prahovei, sunt supuse analizei executarea de lucrări de drum, poduri şi pasaje peste cursul de apă al râului Prahova și afluenților acestuia, dar și lucrări de consolidare și protecție împotriva căderii stâncilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.