Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu, reclamat la poliție în ziua în care și-a lansat candidatura / Marii absenți de la evenimentul din Prahova

Inquam Photos / Octav Ganea
iulian dumitrescu dna

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean prin termenii impuşi de DNA în ordonanţa prin care a fost plasat sub control judiciar, a fost reclamat la Poliţie, vineri, pe motiv că a intrat în sediul în care funcţionează CJ. Verificările Poliţiei au arătat că acesta mergea la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova şi că Dumitrescu nu are interdicţie de a intra în imobil. La lansarea candidaţilor PNL Prahova nu a participat niciunul dintre liderii naţionali ai PNL, Nicolae Ciucă, Lucian Bode sau Rareș Bogdan.

Vezi și: Start de campanie electorală în forță la PNL: Liderii de la București, prezenți în mai multe filiale

”Astăzi, 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în incinta unei instituţii publice, fără a avea acest drept. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au efectuat verificări, în urma cărora a reieşit faptul că bărbatul în cauză nu are interdicţie de a pătrunde în instituţia în cauză. De asemenea, tot din verificări a reieşit faptul că sala a fost închiriată de către un partid, în incinta acesteia având loc o şedinţă privată”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că femeia care a sunat la 112 l-a reclamat pe Iulian Dumitrescu pe motiv că acesta a intrat în sediul Consiliului Judeţean Prahova. Dumitrescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean după ce a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie, procurorii DNA interzicându-i acestuia exercitarea funcţiei. Liderul PNL Prahova a contestat în instanţă măsura, însă fără succes.

În sala de 500 de locuri a Palatului Administrativ din Ploieşti, unde funcţionează Consiliul Judeţean Prahova, Prefectura Prahova, dar şi alte instituţii, a avut loc, vineri după-amiază, evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova la alegerile locale. La scrutinul din 9 iunie, Iulian Dumitrescu va candida pentru un nou mandat de preşedinte a Consiliului Judeţean Prahova, el susţinând că face acest lucru ”din respect pentru prahoveni” şi la solicitarea primarilor PNL din judeţ.

La evenimentul de lansare nu a fost prezent niciunul dintre liderii PNL de la nivel naţional. Amfitrionul evenimentului a fost senatorul Roberta Anastase, iar la lansare au fost prezenţi candidaţii liberali şi au luat cuvântul câţiva dintre primarii în funcţie ai PNL, între care cel al oraşului Sinaia, Vlad Oprea, şi cel al municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.