Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului FC Hermannstadt: 'Ne întoarcem pe stadionul din Sibiu'

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului FC Hermannstadt, a anunțat, joi, că echipa pe care o conduce se va întoarce pe Stadionul "Municipal" din Sibiu în luna noiembrie a acestui an, potrivit Mediafax.

De la promovarea în Liga 1, în sezonul 2018/2019, FC Hermannstadt și-a disputat majoritatea jocurilor considerate acasă la Târgu Mureș, pe Stadionul Trans-Sil, din cauza lucrărilor de modernizare la arena din Sibiu. Mureșan a dat asigurări că echipa condusă de Eugen Neagoe va reveni acasă în luna noiembrie.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

"A contat deplasarea făcută în permanență. E foarte greu să joci multe meciuri numai pe alte terenuri, unde nu ești susținut și nu simți pulsul tribunei. Sper să revenim la meciul cu Viitorul. Dacă nu, la cel cu CFR Cluj. Sunt foarte avansate lucrările la noctură și la gazon, că aici erau problemele noastre. Până luni, vedem dacă ne putem încadra la meciul cu Viitorul, dacă nu, la cel cu CFR Cluj", a declarat Iuliu Mureșan, joi, la Pro X.

Următorul meci considerat acasă, contra lui FCSB, va avea loc tot la Târgu Mureș, sâmbătă, de la ora 20:30, în runda cu numărul 14 din Liga 1.

Pe 8 noiembrie, sibienii au programat meciul cu FC Viitorul, pe teren propriu. Celălalt joc de acasă din luna noiembrie, contra lui CFR Cluj, va fi programat în jurul datei de 30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.