Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iustin Paraschiv, deținătorul Organizației Carmistin, instalează peste 10.000 de panouri solare în locațiile de producție

Radu Pop
Carmistin

În peisajul agroalimentar românesc, antreprenorul Iustin Paraschiv, deținătorul organizației Carmistin, revine cu o investiție promițătoare, instalând peste 10.000 de panouri solare în 18 locații de producție ale grupului.

Instalarea unor centrale fotovoltaice reprezintă pentru Carmistin o nouă oportunitate de dezvoltare a businessului, decizia de investiție fiind luată pe fondul contextului de piață actual.

Este cunoscut faptul că Organizația Carmistin este un pilon important pe piața agroalimentară, fiind o companie românească care funcționează în sistem integrat.

Pentru antreprenorul Iustin Paraschiv, investiția în soluții de energie verde reprezintă un pas important în evoluția grupului agroalimentar Carmistin, asigurând în acest fel perspective de creștere a sustenabilității corporative.

Sustenabilitatea - O direcție de succes pentru Organizația Carmistin

Cu o viziune îndreptată spre viitor, Iustin Paraschiv, fondatorul Carmistin, susține tranziția către energia regenerabilă, prin investițiile în centrale fotovoltaice.

În mai multe locații de producție ale holdingul românesc Carmistin vor fi instalate peste 10.000 de panouri solare, cu o capacitate de 4,5 MW.

Firma de inginerie și tehnologie Simtel Team va fi responsabilă pentru proiectarea și instalarea acestor centrale fotovoltaice, urmând ca în primul an acestea să genereze 5.400.000 kWh.

Acest lucru va contribui la diminuarea considerabilă a amprentei de carbon, la nivel de organizație.

Din perspectiva resurselor de energie, direcțiile de viitor sunt nesigure, fapt pentru care atenția companiilor este concentrată asupra alternativelor verzi. În acest context, antreprenorul Iustin Paraschiv se aliniază trendului investițional, implementând soluții de energie verde, dezvoltându-și într-un mod sigur și sustenabil afacerea.

Investiția în centrale fotovoltaice reprezintă o cale sigură prin care Organizația Carmistin înglobează sustenabilitatea ca pilon de sprijin al activității.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv a integrat principiile sustenabilității în strategia de business, acestea trecând de la aspecte cheie ale responsabilității sociale a grupului, la un punct de referință pentru întreaga activitate operațională.

Practic, instalarea acestor centrale fotovoltaice în locațiile de producție reprezintă o soluție sigură și de durată, care garantează o îmbunătățire a valorii sustenabile a Organizației Carmistin.

Iustin Paraschiv și Organizația Carmistin sprijină dezvoltarea durabilă prin investiția în panouri solare

Organizația Carmistin, deținută de antreprenorul Iustin Paraschiv, este în prezent un pilon important în industria agroalimentară românească.

Încă de la începutul activității sale pe piață, Carmistin s-a dedicat inovației în industrie, toate eforturile sale concentrându-se pe crearea unui model de business complet și coerent.

În prezent, Organizația Carmistin deține branduri românești puternice, grupate în trei linii de business, mai precis: pui, porc și agricultură.

Acesta s-a diferențiat pe piața agroalimentară românească prin faptul că include în proporție de 90% lanțul de producție agrozootehnic, pornind de la cultivarea cerealelor, creșterea animalelor, până la distribuția produselor și preparatelor din carne în retail.

Acest holding românesc este cunoscut și apreciat în industrie pentru:

●       Viziunea inovatoare care stă la baza activității;

●       Strategiile de succes abordate pe linie de dezvoltare;

●       Investițiile în oameni, produsele de înaltă calitate și serviciile aliniate cerințelor actuale ale pieței.

De-a lungul evoluției companiei, antreprenorul Iustin Paraschiv a realizat numeroase investiții de succes, astăzi Carmistin fiind recunoscut ca un nume puternic pe piața agroalimentară românească.

Majoritatea investițiilor s-au concentrat pe dezvoltarea tuturor liniilor de business, fiind pus un accent deosebit pe:

●       Extinderea capacității de producție;

●       Modernizare și retehnologizare;

●       Dezvoltarea competențelor profesionale specifice domeniului agrozootehnic etc.

Antreprenorul Iustin Paraschiv surprinde din nou, de această dată, prin inovație sustenabilă. În prezent, fondatorul Carmistin instalează peste 10.000 de panouri solare în 18 locații ce aparțin organizației.

Iustin Paraschiv, fondatorul Organizației Carmistin, investește în soluții de energie verde!

În parteneriat cu Simtel Team, o firmă românească specializată în proiectarea și mentenanța centralelor electrice fotovoltaice, compania românească Carmistin investește în soluții de energie verde, declarându-și astfel susținerea pentru dezvoltarea durabilă a societății.

Prin investiția în centrale fotovoltaice, omul de afaceri Iustin Paraschiv valorifică noi oportunități de dezvoltare a businessului, generând valoare prin toate acțiunile grupului. Mai precis, pe lângă diminuarea amprentei activității desfășurate asupra mediului, Carmistin își va îmbunătăți practicile de business, atingând astfel obiectivele strategice stabilite.

Mai mult decât atât, această investiție va avea implicații economice pozitive la nivelul performanțelor afacerii. Mizând pe energie verde, businessul va fi protejat de evoluția prețurilor la energia electrică.

Cu alte cuvinte, în contextul incertitudinilor existente în prezent pe piața energetică, investiția în panouri solare oferă companiilor o independență energetică și o stabilitate a afacerii.

Valorificând acest potențial, Iustin Paraschiv investește în aceste soluții de energie verde, urmărind o îmbunătățire a rezultatelor operaționale și financiare pe termen lung.

Organizația Carmistin susține dezvoltarea durabilă și contribuie activ la eforturile societății de a reduce amprenta de carbon prin investițiile sale în soluțiile de energie verde.

Acest proiect ambițios va contribui la obținerea unor performanțe financiare înalte, Carmistin consolidându-și poziția în piața agroalimentară românească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.